Onlangs is de Voice trainer (PLVT-app) geüpdatet. Die biedt nieuwe mogelijkheden, maar helaas moet hierdoor de Android-versie helemaal opnieuw gebouwd worden en is daarom door Google als nieuwe app beoordeeld. Wilt u de nieuwe versie hebben, dan zal u die opnieuw moeten aanschaffen. De oude versie blijft nog steeds beschikbaar. De IOS-versie wordt gratis geüpdatet.

De nieuwe app heeft ook een in-app-aankoop maar let op: die is alleen bedoeld voor patiënten zonder logopedist.